Locale Altele
Luni, 29 Aprilie 2024
Luni, 29 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioana Bran: ”Nu întâmplător Satu Mare este județul din care pornește campania de strângere de semnături pentru Viorica Dăncilă”!
Cabinet Parlamentar Ioana Bran  - Luni, 26 August 2019

Imediat după vizita premierului Viorica Dăncilă la Racșa, eveniment ce a marcat debutul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura domniei sale la Președinția României, deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, și-a exprimat câteva gânduri despre semnificația acestui moment:

Nu întâmplător Satu Mare este județul din care pornește campania de strângere de semnături. Este un județ al tradițiilor românești autentice, dar în același timp un model de conviețuire etnică și religioasă. Sătmărenii sunt cunoscuți ca oameni serioși și muncitori, care pun suflet în tot ce fac.

Doamna premier se află pentru a doua oară în județul nostru. A mai fost aici și în luna mai, la o sărbătoare de suflet a sătmărenilor, Sâmbra Oilor. Sunt convinsă că îi place la noi – cui nu-i place? A și spus că Racșa îi va purta noroc și va reveni aici ca președinte al României!

Am lucrat cu entuziasm pentru acest eveniment, alături de colegii mei din PSD și TSD Satu Mare. Atmosfera a fost ca de sărbătoare, sute de oameni bucurându-se de prezența doamnei Viorica Dăncilă. Până la urmă, politica este cu și despre oameni.

A fost o zi importantă pentru noi. Atât pentru Satu Mare, cât și pentru PSD. Ne-am bucurat să fim împreună. Și cred că meritul este al Vioricăi Dăncilă, pentru că este un om cald și pozitiv, care te face să simți că și tu contezi, oricine ai fi.

Această campanie a pornit de aici, de la Satu Mare și va ajunge în toată țara. Pentru că „Alături de fiecare român” înseamnă grijă pentru oameni și dorința de a asculta vocea fiecăruia.

Dacă și tu îți dorești un președinte muncitor și implicat, vino alături de noi! Semnează pentru candidatura Vioricăi Dăncilă la Președinția României!

Tags: vizita  dancila  racsa  ioana bran  
1196 vizite
Distribuie pe